Bli medlem och få obegränsad tillgång
Som medlem får du tillgång till vårat stora porrnätverk full proppat med bilder och filmer. Vi har också ingått ett sammarbete med en stor porrproducent i och med det får du därför tillgång till alla filmer och bilder på svenskaslampor.com, norskepar.com, svensksex.com och mycket mycket mer.


ALL ÖVERFÖRING AV DATA ÄR 100% SÄKER
Välj användarnamn:
Välj lösenord:
Välj medlemskap


Välj betalning

 
 

Medlemsskaps information
Innan du blir medlem på någon av våra sidor har du kanske några frågor som du vill ha svar på. Vi gjorde därför den här listan med FAQ (Frequently asked questions) för att hjälpa dig. Din fråga får förhoppningsvis ett svar här.

Först vill vi presentera för dig, vår basfilosofi:

  • Vi siktar mot att göra sidor baserade på högkvalitativa filmmaterial och göra det tillgängligt i två versioner. En fullängds film och 1-minuts klipp så att alla har möjlighet att ladda ner dom.
  • Vi använder oss inte av några särskilda codecs, allt på sidan är "plug and play". Du behöver alltså inte ladda ner någon speciell mediaspelare utan kan använda din standard windows media player
  • Vi tillhandahåller våra medlemmar med utmärkt kundsupport. Vi har en enorm hjälpsektion för att hjälpa dig att lösa ecentuella problem.

Hjälp

F: Begränsar ni nerladdningshastighet?
S: Nej det gör vi inte

F: Hur ofta uppdateras sidorna?
S: Två gånger i veckan, ibland mer

F: Använder ni särskilda koder eller format på era filmer?
S: Nej det gör vi inte! Vi använder de som alla datorer har som standard så att alla våra medlemmar kan titta på filmerna utan problem.

F: Är detta en av de långsama, försummade AVS sidor?
S: Nej, denna sidan är skött av professionella. Vi har egna servrar med lastbalanserare och 24-timmars support för att vara säkra på att dina upplevelser maximeras.

F: Har ni filmer tillgängliga i oliga storlekar för snabba och långsamma uppkopplingar?
S: Ja, våra DVD filmer finns i 3 olika fullängds versioner och ett 1-minuts klipp.

F: Jag har en snabb DSL-uppkoppling, kommer jag att utnyttja hela min nerladdningshastighet?
S: Vår enorma medlemssektion befinner sig på ett antal lastbalanserade servrar som gör det möjligt att upprätthålla en blixtsnabb nedladdningshastighet!

F: Får jag tillgång till andra sidor också?
S: Visst får du det! Som medlem på en av våra sidor har du obegränsad tillgång till alla sidor.

F: Är det helt säkert att bli medlem?
S: Vi förstår att säkerhetsfrågor är en av de störstabekymmer för personer som vill registrera onlinebetalningar. Därför har vi vidtagit alla tänkbara åtgärder för att försäkra din säkerhet och anonymitet. Vi krypterar all information med modern 128-bits kryption, vilket betyder att din information är lagrad i säkra företagsverksamhets klassade informationscentraler som är skötta och moniterade dygnet runt. Med andra ord borde inte din registrering leda till några som helst bekymmer. Din information används endast till att verifiera kreditkort. Informationen kommer absolut inte att överföras eller säljas.

F: Vad kommer det stå på mitt kontoutdrag?
S: Diskretion är mycket viktigt för oss, så på ditt kontoutdrag kommer det att bli något med hänvisning till SvenskaSlampor.com eller porr relaterade termer. Vi använder några av världens största (och säkraste) betalningsförmedlare, så det är deras namn som visas på ditt kontoutdrag.

...Och mycket mera...
 

MEDLEMMAR
| KUNDSERVICE |WEBMASTERS
Kundeservice for betalningsförmedlare : Epoch | Verotel |CCBILL
Vi har copyright på alla våra bilder och olovligt brukande blir anmält direkt.

2008 Copyright © NordicProfits.com. All Rights Reserved.